1️⃣ Svaka kupovina proizvoda iz našeg asortimana se boduje na način da 1 HRK donosi 1 bod. Boduju se i neke druge radnje, poput dijeljenja poveznice na našu internet stranicu preko Facebooka, pretplatom na našu listu promotivnih ponuda, i dr.

2️⃣ Prelaskom određenog bodovnog praga, možeš bodove iskoristiti za popust.

➡️ Kad skupiš 500 bodova, pri slijedećoj kupovini možeš iskoristiti kupon za popust u visini od 50 HRK. Ili možeš pričekati da skupiš 1000 bodova, koje onda možeš pretvoriti u popust od 150 HRK. Ili 1500 pa za njih dobiti popust od 300 HRK.

3️⃣ Bodove možeš za popust iskoristiti i u trgovini, i kupovinom na našem webshopu, jer će za tebe biti kreiran jedinstveni račun za oboje. Tako možeš kupiti nešto u trgovini, a bodovi će ti ostati na tvom webshop računu, i obrnuto.

4️⃣ Stanje svojih bodova možeš provjeriti tu u odjeljku NAGRADNI BODOVI.

*️⃣ Ako ti je račun otvoren u trgovini na prodajnom mjestu, za provjeravanje stanje svojih bodova i obavljanje ostalih radnji, moraš preko svog računala ili mobitela na našoj web stranici, u odjeljku NAGRADNI BODOVI “napraviti novi račun”, koristeći isti e-mail. Tad će se on spojiti s računom koji ti je već napravljen u trgovini, i “povući” tamo već zarađene bodove.